Οπεκεπε - Νέες πληρωμές και τέλος προθεσμίας για την ενιαία ενίσχυση ... - Ο οπεκεπε ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων με την νέα πληρωμη.. Ευρώ πλήρωσε ο οργανισμός πληρωμών και ελέγχου κοινοτικών ενισχύσεων προσανατολισμού και. Εξαιτίας της περίπλοκης κατάστασης στον οπεκεπε, οι πληρωμές έχουν πάει πίσω αρκετά και. Ενεργές οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις του 2020. Στις 23 οκτωβρίου η προκαταβολή της επιδότησης. Εγκύκλιος για τους ειδικούς διοικητικούς ελέγχους από τον οπεκεπε.

Εγκύκλιος οδηγιών του οπεκεπε για τη διαδικασία πληρωμής του μέτρου 4, υπομέτρου 4.3 των ανακοίνωση του οπεκεπε σχετικά με την εκκαθάριση πληρωμής αιτήσεων δικαιούχων του μ11. Έως τις 15 ιουνίου η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Νέος πρόεδρος ο δημήτρης μελάς. Σε νέα μεγάλη πληρωμή προχώρησε ο οπεκεπε προς τους δικαιούχους τις προηγούμενες ημέρες read more. Σύμφωνα με τον οπεκεπε η πληρωμή έγινε το διάστημα από.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 16,5 εκατ. ευρώ σε 358 δικαιούχους | Ημερησία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλήρωσε 16,5 εκατ. ευρώ σε 358 δικαιούχους | Ημερησία from www.imerisia.gr
Στις τράπεζες τα χρήματα των δικαιούχων. Ξεκίνησε η καταβολή της ενίσχυσης στους μικροκαλλιεργητές αγρότες. Βρες όλα τα τμήματα του οπεκεπε στην ελλάδα και για κάθε ένα θα βρεις: Επιχορήγηση παραγωγών ελιάς καλαμών, καρπουζιού, πατάτας και θερμοκηπιακών καλλιεργειών κρήτης. Νέες πληρωμές σήμερα από τον οπεκεπε. Άνοιξε η πλατφόρμα του οπεκεπε για τις αιτήσεις του έκτακτου επιδόματος για τους επαγγελματίες παραγωγούς ελαιολάδου άνοιξε το πρωί της τρίτης 17 νοεμβρίου. Εγκύκλιος για τους ειδικούς διοικητικούς ελέγχους από τον οπεκεπε. Σύμφωνα με τον οπεκεπε η πληρωμή έγινε το.

Άνοιξε η πλατφόρμα του οπεκεπε για τις αιτήσεις του έκτακτου επιδόματος για τους επαγγελματίες παραγωγούς ελαιολάδου άνοιξε το πρωί της τρίτης 17 νοεμβρίου.

Εξαιτίας της περίπλοκης κατάστασης στον οπεκεπε, οι πληρωμές έχουν πάει πίσω αρκετά και. Πότε εκπνέει η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Ευρώ πλήρωσε ο οργανισμός πληρωμών και ελέγχου κοινοτικών ενισχύσεων… διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πατώντας εδω. Νέες πληρωμές σήμερα από τον οπεκεπε. Ο οπεκεπε (opekepe.gr) έκανε γνωστό πως προχώρησε πληρωμές περίπου 1.000.000 ευρώ προς τους αγρότες. Εγκύκλιος για τους ειδικούς διοικητικούς ελέγχους από τον οπεκεπε. Βρες όλα τα τμήματα του οπεκεπε στην ελλάδα και για κάθε ένα θα βρεις: Ειδησεογραφία για ότι αφορά τον αρμόδιο οργανισμό πληρωμών των αγροτών οπεκεπε, όλα τα νέα για τις αγροτικές επιδοτήσεις, ενισχύσεις και τα προγράμματα. Επιχορήγηση παραγωγών ελιάς καλαμών, καρπουζιού, πατάτας και θερμοκηπιακών καλλιεργειών κρήτης. Ξεκίνησε η καταβολή της ενίσχυσης στους μικροκαλλιεργητές αγρότες. Ο οπεκεπε ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους αγροτικών προγραμμάτων και η νέα πληρωμή αφορά πάνω από… στη διαύγεια η πολυαναμενόμενη εγκύκλιος του οπεκεπε για τις επιδοτήσεις. Ευρώ το ποσό που πλήρωσε ο οπεκεπε (οργανισμός πληρωμών και ελέγχου κοινοτικών ενισχύσεων προσανατολισμού και. Εγκύκλιος οδηγιών του οπεκεπε για τη διαδικασία πληρωμής του μέτρου 4, υπομέτρου 4.3 των ανακοίνωση του οπεκεπε σχετικά με την εκκαθάριση πληρωμής αιτήσεων δικαιούχων του μ11.

Πότε εκπνέει η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Ενεργές οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις του 2020. Ο δημήτρης μελάς επικεφαλής του οπεκεπε μετά τις παραιτήσεις δύο προέδρων. Βρες όλα τα τμήματα του οπεκεπε στην ελλάδα και για κάθε ένα θα βρεις: Εξαιτίας της περίπλοκης κατάστασης στον οπεκεπε, οι πληρωμές έχουν πάει πίσω αρκετά και.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μαζί με τις επιδοτήσεις και αποζημιώσεις - Πότε ...
ΟΠΕΚΕΠΕ: Μαζί με τις επιδοτήσεις και αποζημιώσεις - Πότε ... from images32.inewsgr.com
Πότε εκπνέει η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Στις τράπεζες τα χρήματα των δικαιούχων. Εξαιτίας της περίπλοκης κατάστασης στον οπεκεπε, οι πληρωμές έχουν πάει πίσω αρκετά και. Ξεκίνησε η καταβολή της ενίσχυσης στους μικροκαλλιεργητές αγρότες. Διευκρινιστικές οδηγίες για τις δηλώσεις ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Ο οπεκεπε ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων με την νέα πληρωμη. Ο οπεκεπε ενώ έχει έτοιμα τα 700.000.000 ευρώ για τους αγρότες, το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, δεν έχει καμία σύμβαση με κάποια τράπεζα και. Ο οπεκεπε ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων με την νέα πληρωμη.

Ευρώ πλήρωσε ο οργανισμός πληρωμών και ελέγχου κοινοτικών ενισχύσεων… διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πατώντας εδω.

Εξαιτίας της περίπλοκης κατάστασης στον οπεκεπε, οι πληρωμές έχουν πάει πίσω αρκετά και. Εγκύκλιος για τους ειδικούς διοικητικούς ελέγχους από τον οπεκεπε. Τα ποσά ενίσχυσης θα κυμανθούν. Ευρώ πλήρωσε ο οργανισμός πληρωμών και ελέγχου κοινοτικών ενισχύσεων… διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πατώντας εδω. Από τις 16/02/2021 έως τις 04/03/2021 ο οπεκεπε πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 16.477.455. Νέες πληρωμές σήμερα από τον οπεκεπε. Εγκύκλιος οδηγιών του οπεκεπε για τη διαδικασία πληρωμής του μέτρου 4, υπομέτρου 4.3 των ανακοίνωση του οπεκεπε σχετικά με την εκκαθάριση πληρωμής αιτήσεων δικαιούχων του μ11. Έως τις 15 ιουνίου η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Διευκρινιστικές οδηγίες για τις δηλώσεις ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Σύμφωνα με τον οπεκεπε η πληρωμή έγινε το διάστημα από. Στις τράπεζες τα χρήματα των δικαιούχων. Ο οπεκεπε ανακοίνωσε όπως μεταδίδει ο agrotypos.gr, ότι θα επανελέγξει όλα τα αγροτεμάχια, με αίτημα ενίσχυσης συνδεδεμένων καθεστώτων, που είχαν εύρημα (μείωση ή μηδενισμό. Ο οπεκεπε (opekepe.gr) έκανε γνωστό πως προχώρησε πληρωμές περίπου 1.000.000 ευρώ προς τους αγρότες.

Εξαιτίας της περίπλοκης κατάστασης στον οπεκεπε, οι πληρωμές έχουν πάει πίσω αρκετά και. Εγκύκλιος για τους ειδικούς διοικητικούς ελέγχους από τον οπεκεπε. Τα ποσά ενίσχυσης θα κυμανθούν. Εγκύκλιος οδηγιών του οπεκεπε για τη διαδικασία πληρωμής του μέτρου 4, υπομέτρου 4.3 των ανακοίνωση του οπεκεπε σχετικά με την εκκαθάριση πληρωμής αιτήσεων δικαιούχων του μ11. Από τις 16/02/2021 έως τις 04/03/2021 ο οπεκεπε πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 16.477.455.

Αγροτικές Επιδοτήσεις: Πληρωμές ύψους 9.6 εκατ. ευρώ από ...
Αγροτικές Επιδοτήσεις: Πληρωμές ύψους 9.6 εκατ. ευρώ από ... from www.agrocapital.gr
Παράταση για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης. Από τις 16/02/2021 έως τις 04/03/2021 ο οπεκεπε πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 16.477.455. Διευκρινιστικές οδηγίες για τις δηλώσεις ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Νέος πρόεδρος ο δημήτρης μελάς. Νέες πληρωμές σήμερα από τον οπεκεπε. Αναρτήθηκε στην ειδική ιστοσελίδα του οπεκεπε ο κατάλογος με τις εισπράξεις βασικής ενίσχυσης 2019. Ξεκίνησε η καταβολή της ενίσχυσης στους μικροκαλλιεργητές αγρότες. Ο οπεκεπε ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων με την νέα πληρωμη.

Σε νέα μεγάλη πληρωμή προχώρησε ο οπεκεπε προς τους δικαιούχους τις προηγούμενες ημέρες read more.

Ευρώ πλήρωσε ο οργανισμός πληρωμών και ελέγχου κοινοτικών ενισχύσεων… διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πατώντας εδω. Στις 23 οκτωβρίου η προκαταβολή της επιδότησης. Άνοιξε η πλατφόρμα του οπεκεπε για τις αιτήσεις του έκτακτου επιδόματος για τους επαγγελματίες παραγωγούς ελαιολάδου άνοιξε το πρωί της τρίτης 17 νοεμβρίου. Βρες όλα τα τμήματα του οπεκεπε στην ελλάδα και για κάθε ένα θα βρεις: Ενεργές οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις του 2020. Πότε εκπνέει η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Να θυμίσουμε πως αιτήσεις για εξισωτική αποζημίωση 2019 θα γίνουν μέχρι 15 μαΐου χωρίς ποινή και μέχρι 10 ιουνίου με ποινή. Αναρτήθηκε στην ειδική ιστοσελίδα του οπεκεπε ο κατάλογος με τις εισπράξεις βασικής ενίσχυσης 2019. Νέος πρόεδρος ο δημήτρης μελάς. Ο οπεκεπε ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων με την νέα πληρωμη. Διευκρινιστικές οδηγίες για τις δηλώσεις ενιαίας αίτησης ενίσχυσης. Επιχορήγηση παραγωγών ελιάς καλαμών, καρπουζιού, πατάτας και θερμοκηπιακών καλλιεργειών κρήτης. Ευρώ το ποσό που πλήρωσε ο οπεκεπε (οργανισμός πληρωμών και ελέγχου κοινοτικών ενισχύσεων προσανατολισμού και.